Za nami je prvi trening

Nova Gorica, 07.01.2019

Nogometaši ND Gorica so danes opravili prvi trening v okviru priprav na spomladanski del prvenstva. Znani so tudi nekateri pripravljalni nasprotniki.

Plavo-beli so se v Športnem parku zbrali nekaj po 14. uri, kjer jih je najprej pozdravil in nagovoril predsednik kluba g. Hari Arčon. Pred svoje nove varovance je nato stopil novi glavni trener Nermin Bašić, po začetnih nagovorih pa so se nogometaši ter strokovni štab odpravili na igrišče ob Kornu, kjer so opravili prvi trening pod vodstvom bosanskega stratega.

Uvodni teden bo zaznamovala jutranja vadba in testiranje, ki je na sporedu v torek. Plavo-beli bodo med vikendom trenirali v Hit šport centru.

Seznam prisotnih igralcev: Grega Sorčan, Januš Štrukelj, Uroš Likar, Nick Bičič, Jani Curk, Adis Hodžić, Matija Kompara, Tine Kavčič, Matteo Tomiček, Vladimir Oršolić, Alen Jogan, Žiga Lipušček, Uroš Celcer, Matija Kavčič, Tim Matič, Jaka Kolenc, Jan Humar, Rok Bužinel, Nik Jermol, Amel Džuzdanović, Leon Marinič, Žan Leban, Osuji Bede Amarachi, Mark Gulič, Andrija Filipović in Semir Smajlagić. Rok Grudina in Andrej Kotnik sta bila prisotna, a zaradi težav s poškodbo treninga nista opravila.

V pripravljalnem obdobju bo na sporedu 6 trening tekem, 4 nasprotniki so že znani:

  • 19. januar v Rovinju: NK Osijek (HRV)– ND Gorica
  • 26. januar v Novi Gorici:  ND Gorica – NK Roltek Dob
  • 2. februar v Umagu: NK Rudar Velenje – ND Gorica
  • 6. februar v Novi Gorici: ND Gorica – ND Ilirija 1911

 

Besedilo: Kristjan Pahor