Oršolić podaljšal!

Nova Gorica, 19.01.2019

Mladi centralni branilec je podaljšal pogodbo z ND Gorica, v plavo-belem bo najmanj do 31. maja 2021.

21-letnik je svojo nogometno pot začel pri Lokomotivi, pri mladincih je bil posojen k NK Lučko, ob vstopu v člansko konkurenco pa je prestopil k Dinamo Zagreb ll. Po sezoni v Dinamu, je odšel nazaj k NK Lučko, na začetku aktualne pa je postal nogometaš ND Gorica.

 Ob podpisu novega sodelovanja je Oršolić dejal: "Počutim se zelo dobro in zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo z Nogometnim društvom Gorica. Zavedam se, da je Gorica klub z bogato zgodovino, in da je to klub, ki v Sloveniji nekaj pomeni. To mi daje dodatno motivacijo, da trdo treniram in postajam vse boljši."

Pravi, da se je na življenje v Novi Gorici hitro privadil: "V pol leta odkar sem tukaj, sem se odlično prilagodil na mesto, ekipo in klub. Lahko rečem, da sem zadovoljen, in da sem tukaj srečen."

Želi si uvrstitve v evropska tekmovanja: "Cilji morajo vedno biti visoki in ne smemo se jih bati. Želim si, da popravimo trenutno stanje na lestvici in se uvrstimo med najboljše štiri ekipe. V plavo-belem dresu želim doseči to, da bom igral svoj najboljši nogomet, in tako pomagam Gorici do doseganja ciljev."

 

Besedilo: Kristjan Pahor