Akcija odlično uspela

Nova Gorica, 06.03.2019

Igralci ND Gorica so bili aktivni tudi na letošnji pustni torek. Tokrat so obiskali treninge mlajših selekcij nogometne šole in mlade nogometaše razveselili s krofi iz Pekarne Brumat. 

Glavni namen akcije je bil presenetiti otroke in jim popestriti pust s slastnim priboljškom. Krofe sta mladim vratarjem razdelila Grega Sorčan in Uroš Likar, Jaka Kolenc, Rok Grudina, Andrej Kotnik in Andrija Filipović so obdarili selekciji U14 in U15, med tem ko so Matteo Tomiček, Tim Matič, Kristijan Šipek, Bede Amarachi Osuji in pomočnik glavnega trenerja Saša Kolman na treningu presenetili ekipo U9.

Za kadetsko in mladinsko selekcijo so poskrbeli Žiga Lipušček, Alen Jogan, Uroš Celcer,  Etien Velikonja in glavni trener Nermin Bašić.

Akciji sta se pridružili tudi dve legendi goriškega kluba, in sicer Miran Burgič ter Matej Rožič Mavrič, ki sta obiskala trening U10/U11.

Najmlajše so presenetili na igrišču pri osnovni šoli Kozara, ostalim pa so krofe podarili med treningom v Športnem parku. 

Akcija je odlično uspela, saj so plavo-beli otrokom narisali nasmeh na obraze in jim ponudili priložnost, da svoje vzornike spoznajo v živo. 

 

Besedilo: Kristjan Pahor