Verjamemo, da bo prelomnica v formi kmalu prišla

Nova Gorica, 16.03.2019

Plavo-bele v nedeljo ob 20. uri čaka obračun s tretjeuvrščenimi Domžalami. Pred drugo domačo tekmo v letu 2019 je svoja pričakovanja in želje razkril domači strateg, Nermin Bašić. 

Glavni trener Goričanov se zaveda, da so Domžale kvalitetna ekipa, a verjame v svoje varovance: "Iz tekme v tekmo se fizično in taktično dvigamo ter rastemo kot ekipa. Delamo po najboljših močeh in med nami je zelo dobro vzdušje, kajti verjamemo, da bo prelomnica v formi kmalu prišla. Nadejamo se, da bo to že na tekmi z Domžalami, ki veljajo za izjemno kvalitetno ekipo, ampak mi verjamemo vase in v svoj cilj."

Veliko upanja vzbuja dobra predstava proti Mariboru, predvsem v drugem polčasu: "Naj ostane igra ista in naj to, kar bi morali izkoristiti v Mariboru, gre tokrat v gol. S tem bom zadovoljen."

Domžale v zadnjem obdobju v Športnem parku ne blestijo. Zadnji dve tekme sta z rezultatoma 4-1 in 1-0 pripadli plavo-belim: "Nadejam se, da bo tako ostalo tudi po tej tekmi. Tukaj je nekaj, kar jim ne ustreza in verjamem, da se bo ta niz nadaljeval tudi v prihodnje. Želim si, da pridemo do te tako želene zmage, ki jo vsi v klubu čakamo in si jo zaslužimo."

Na listi poškodovanih pa je znova tudi Leon Marinič: "Leon si je na sredinem treningu zvil gleženj, zato bo moral izpustiti nekaj naslednjih tednov. Ostali fantje nimajo težav s poškodbo, nadejam pa se povratka Roka Grudine v kader, kar bi bilo prvič v spomladanskem delu."

 

Besedilo: Kristjan Pahor