Sem več kot zadovoljen

Nova Gorica, 29.04.2019

Za Novogoričani je odličen konec tedna, v katerem so z visoko razliko premagali ekipo Celja. Prikazali so odlično predstavo in navdušili trenerja Sašo Kolmana.

Goričani so odigrali odlično tekmo in osvojili tri zelo pomembne točke. Domači strateg je s prikazanim zelo zadovoljen: "S prikazanim sem več kot zadovoljen. Gre za popolnoma drugačno sliko med to in prejšnjo tekmo. Končno smo imeli cel teden časa za pripravo na srečanje, tako da smo lahko skozi celoten teden delali na želenih stvareh. Zadnja dva obračuna sta namreč bila takoj eden za drugim, zato preprosto ni bilo časa za poglobljene treninge. Edini možen način obstanka v ligi in igranja za Gorico, je takšen, da daš vselej vse od sebe in to so danes naredili. Kapo dol fantom. To odslej zahtevam od vsakega posameznika za vsako naslednjo tekmo. Najbolj zadovoljen pa sem tokrat lahko z intuziazmom, s katerim smo odšli v srečanje."

Plavo-beli so se po prvem polčasu znašli v odlični, a netipični situaciji, saj so po zadetkih Etiena Velikonje, Žige Lipuščka in Andrije Filipovića vodili s kar 4:0: "Kljub visoki prednosti smo želeli v drugem polčasu nadaljevati z našo igro, vendar včasih se zgodi, da v enem polčasu daš gol, v drugem pa ne. Kljub temu sem zadovoljen tudi s predstavo v drugem delu. Srečanje smo imeli vselej pod nadzorom in mirno smo ga pripeljali do konca. Nova tekma nas čaka že v četrtek, vanjo in pa tudi v vse preostale moramo iti tako kot tokrat, saj se ob takšnem pristopu nimamo česa bati."

Naslednje srečanje torej plavo-bele čaka v četrtek ob 14.30, ko gostujejo v Kranju pri Triglavu.

 

Besedilo: Kristjan Pahor