Verjamem v ekipo!

Nova Gorica, 02.05.2019

Vrtnice se bodo ob 14.30 pomerile s Triglavom. Pred pomembnim obračunom je svoja pričakovanja in želje podal Etien Velikonja.

Goričani se odpravljajo k neposrednemu tekmecu v boju za obstanek. Izkušeni napadalec pravi, da plavo-belim zagona ne manjka: "Vsaka tekma do konca prvenstva je za nas izjemnega pomena. V Kranj odhajamo polni optimizma in izredno motivirani. Igrali bomo proti organizirani ekipi, tako da nas čaka zahtevna preizkušnja."

Na srečanju s Celjani, ki ga je Gorica odigrala odlično, si je nekaj igralcev prislužilo rumeni karton in izpolnilo kvoto prejetih kazni, zato v Kranju nimajo pravice nastopa. Velikonja to vidi kot priložnost, da se dokažejo tudi tisti nogometaši, ki niso vselej v začetni enajsterici: "Tekma proti Celju je pokazala, da zmoremo odigrati na vrhunski ravni. Ko je pristop pravi, potem ekipa lahko pokaže kvalitete in naša jih vsekakor premore veliko. Res je, da je nekaj nogometašev kaznovanih, ampak hkrati je to priložnost za igralce, ki so igrali manj. V Kranju imajo priložnost dokazati, da si zaslužijo dres Gorice."

Želja po zmagi je velika: "Seveda si tudi v Kranju zelo želimo zmage. Odločale bodo malenkosti, zato morata biti energija in koncentracija moštva na najvišji ravni. Verjamem v ekipo!"

 

Besedilo: Kristjan Pahor