Volilna skupščina je opravljena

Nova Gorica, 28.05.2019

V klubskih prostorih ND Gorica so se v torek, 28. maja 2019, ob 17. uri sestali člani skupščine, na kateri so izvolili predsednika, podpredsednika in Upravni odbor.

Na seji volilne skupščine so bili, v skladu z novim statutom kluba, za naslednja 4 leta izvoljeni: Hari Arčon, ki ostaja na čelu kluba, v vlogi podpredsednika bo tudi v prihodnje Marko Tribušon, nov Upravni odbor pa bodo sestavljali Uroš Blažica, Marko Tribušon, Miran Burgić in Mija Rijavec.

Ob izvolitvi je Arčon, ki kot 31. predsednik ND Gorica vstopa v svoj drugi mandat, povedal: “Za ponovno kandidiranje sem se odločil na podlagi izkazanega zaupanja s strani podpornikov društva ter predvsem zaradi zaupanja, prejetega s strani sponzorjev in članov društva. Čutim se dolžnega nadaljevati, da ta klub skupaj postavimo tja kamor spada, upoštevajoč da bo za kvalitetno delo potrebno vložiti veliko energije. Prepričan sem, da lahko uspemo. Potrebno je nastaviti hrbet, tako kot smo ga pred leti, ko so bili težki časi. Tudi prihodnost ne bo lahka, tega se zavedamo.''

 

Besedilo: Kristjan Pahor