Tine Kavčič podaljšal zvestobo plavo-belim

Nova Gorica, 07.08.2020

Nogometno društvo Gorica sporoča, da je doseglo dogovor o podaljšanju sodelovanja s Tinetom Kavčičem. 26-letni osrednji branilec je podpisal pogodbo, ki ga s klubom veže do konca sezone 2020/21.

Tine Kavčič, ki je odrasel v novogoriški mladinski šoli, bo tudi v prihodnje član plavo-belih. Branilec je v svoji karieri za ponos Primorske zbral 165 tekem, prispeval pa je tudi 5 zadetkov. V letošnji sezoni bo presegel zavidljivo mejo 15.000 odigranih minut v svoji profesionalni športni poti. V osrčju goriške obrambe, ki je bila v lanski sezoni v drugoligaški konkurenci druga najboljša, bo tako trener Borivoje Lučić še naprej računal na zanesljivega Novogoričana. 

Kavčič je ob podpisu nove pogodbe povedal: »Vsekakor je največjo vlogo pri moji odločitvi igrala vrnitev v prvo ligo. Tukaj se odlično počutim. Ekipa, ki je skupaj že od začetka lanske sezone, je naredila korak naprej. Verjamem, da lahko ob prihodu nekaj izkušenih igralcev, enega smo že dobili v Cvijanoviću, skupaj to potrdimo tudi v prvi ligi in celotno stvar dvignemo še na višji nivo.«