Šehić: Še vedno imamo vse v svojih rokah

Nova Gorica, 27.02.2021

Pred nogometaši Gorice je zadnja februarska preizkušnja. Na vrsti je gostovanje v Domžalah, pred tekmo v mestu ob Kamniški Bistrici pa je za spletno stran spregovoril krilni napadalec Edin Šehić.

"Ekipa je v dobrem stanju, na treningih vlada dobro razpoloženje. Vsi se zavedamo, da je časa iz kroga v krog manj, a da imamo še vedno vse v svojih rokah. Daleč od tega, da bi povesili svoje glave, ker nam v četrtek ni uspelo odnesti vseh treh točk. V ligi, ki je tako izenačena, kot je PLTS, je vse mogoče, predvsem zaradi tega, ker lahko v vsakem krogu nekdo preseneti. Zakaj to tokrat ne bi bili mi," je pred tretjim medsebojnim obračunom z Domažalami povedal Edin Šehić, ki je vse štiri obračune spomladanskega dela prvenstva začel v začetni enajsterici in bil s svojo hitrostjo velikokrat nerešljiva uganka za nasprotnikovo obrambo.

26-letni krilni napdalec je proti rumeni družini že zaigral v dresu velenjskega Rudarja, ko je vknjižil tudi podajo za gol. "V Novi Gorici se odlično počutim. Trener mi zaupa, kar je najpomembnejše za igralca, ki se je ekipi pridružil naknadno (v zimskem prestopnem roku). Ekipa je kvalitetna in na tekmah v polju dobro stoji. Verjamem, da se lahko vsak krog enakovredno kosamo prav z vsako ekipo v ligi, če le ne pride do stvari, ki jih sami ne moremo nadzorovati," je pripomnil Šehić, ki na svoj prvi zadetek v plavo-belem dresu sicer še čaka, a je njegov doprinos na igrišču težko spregledati.

Prvi obračun ekip v letošnji sezoni se je v domžalskem Športnem parku končal z delitvijo točk. V zahtevnih razmerah, ki jih je narekoval dež, sta se ekipi po zadetkih Ibričića in Oyewusija razšli z 1:1. Zaradi rdečega kartona na četrtkovi tekmi bo manjkal Rok Grudina, Til Mavretič pa bo srečanje izpustil, ker ima v Novi Gorici status posojenega igralca s strani nedeljskega tekmeca. Zaradi poškodb sta že dalj časa odsotna Luka Volarič in Matko Zirdum.

Sojenje srečanja, ki si ga boste lahko od 16.25 dalje ogledali na Planet TV2, je bilo zaupano Dragoslavu Periću, vlogi njegovih pomočnikov Maticu Mežnarju in Veljku Mijatoviću, četrti sodnik bo David Šmajc.