Miran Srebrnič v sezoni 2021/22 znova na klopi Gorice

Nova Gorica, 20.05.2021

Nogometno društvo Gorica sporoča, da je sklenilo sodelovanje z Miranom Srebrničem. Legenda kluba bo v sezoni 2021/22 prevzela vodenje novogoriškega kluba, skupaj z 51-letnim strokovnjakom pa bo tudi usklajeno kadrovanje za prihajajočo sezono.

Miran Srebrnič je ime, ki v novogoriški in slovenski nogometni javnosti ne potrebuje veliko predstavitve. Nekdanji osrednji branilec, ki je v goriških barvah med 1993 in 2007 zbral 400 prvoligaških nastopov in dosegel 34 zadetkov, je eden izmed najboljših igralcev v zgodovini kluba ter prve slovenske lige nasploh.

Srebrnič, ki se je po zaključku igralske kariere v klubu zadržal najprej v vlogi pomočnika trenerja, nato pa je tudi sam vodil plavo-bele na več kot 200 tekmah, se tako na mesto glavnega trenerja vrača po slabih dveh letih in pol.

Uradna predstavitev Mirana Srebrniča kot novega trenerja ND Gorica bo na tiskovni konferenci v torek, 25. maja, ob 11. uri v prostorih Mladinskega centra Nova Gorica.

Trenutni trener članskega moštva Aleksandar Jović z 31. majem zapušča klub. ND Gorica želi Aleksandarju vse dobro v prihodnje.