Okviren podrobnejši spored priprav

Nova Gorica, 14.01.2010

Nogometaši Hita Gorice so v ponedeljek pričeli s pripravami na spomladanski del prvenstva, kjer jih od 20. februarja do sredine maja 2010 čaka 14 prvenstvenih obračunov. Ob tem bodo odigrali vsaj še dve tekmi za Pokal Hervis. V četrtfinalu se bodo pomerili z Domžalami.

Treningi za zdaj potekajo po načrtovanem programu. Že v soboto se bosta na igrišču v trening centru ob Kornu pomerili bela in modra enajsterica. Trener David Peršič bo igralce premešal medseboj.    

 Že prihodnji teden je predvidena prva prava prijateljska tekma. V sredo 20. januarja se bosta v Štandrežu pri Gorici (pričetek najverjetneje ob 18.30 ali 19.00) pomerili tamkajšnji klub Juventina in Hit Gorica. V primeru slabega vremena utegne priti do sprememb programa.  

V soboto 23. januarja bo v Novi Gorici gostoval gorenjski klub iz druge lige Šenčur, nakar se bodo 27.1. Novogoričani podali na enotedenske priprave v turško Antalyjo.  

Tam so predvidene tri prijateljske tekme, nasprotniki pa še niso znani. Prva bo na sporedu v petek 29.1., druga v nedeljo 31.1., tretja pa v torek 2. februarja.  

Po vrnitvi iz Turčije bodo belo-modri v nedeljo 7. februarja doma igrali proti Livarju iz Ivančne Gorice, v sredo 10.2. prav tako doma proti Javorju iz srbskega mesta Ivanjica, v soboto 13.2. pa je v Pulju predvidena tekma med domačo Istro in Hitom Gorico.  

Le dan kasneje čaka belo-modre še trening tekma z mirensko Adrio.  

Vse aktualne dogodke lahko bomo za vas spremljali na nd-gorica.com.