V nedeljo ob 14.00 proti Livarju

Nova Gorica, 05.02.2010

Varovanci trenerja Davida Peršiča so se v sredo vrnili iz priprav v Turčiji, kjer so odigrali tri srečanja. Včeraj in danes so nogometaši prosti, že v soboto pa jih čaka dopoldanski trening.

Trener David Peršič je priprave v Antalyji strnil takole: ''Imeli smo odlične pogoje. Čeprav je nekajkrat deževalo tega praktično nismo občutili. Igrišča so bila vrhunsko pripravljena, tako da smo opravili vsa zastavljena dela. Igralci so se trudili, bilo je sicer nekaj manjših poškodb, ki pa niso vplivale ne na treninge ne na same igre. Kar se tekem tiče naj povem, da smo se dobro odrezali na vseh treh. Tudi proti Rusom smo igrali dobro, dva zadetka pa smo prejeli iz prekinitev. Mislim, da smo največ pokazali proti Severnim Korejcem, ki so hitri in imajo tempo igre, vendar smo z njimi konstantno skozi celotno srečanje. Vse skupaj lahko ocenim zelo pozitivno.''

V nedeljo ob 14.00 jih v domačem Športnem parku čaka nova prijateljska tekma. V goste prihaja ekipa Livarja iz Ivančne Gorice. 

V ponedeljek je predviden dvojini program vadbe, v torek en trening, medtem ko se bodo belo-modri v sredo (najverjetneje ob 14.00) prav tako na glavnem domačem igrišču pomerili z ekipo Javorja iz Ivanjice (Republika Srbija).

Do konca priprav oz. do prvega spomladanskega prvenstvenega kroga jih čaka še prijateljsko srečanje proti ekipi Istre iz Pulja, so se bodo na jugu istrskega polotoka z nasprotnikom pomerili prihodnji konec tedna.