Mladinci na prvem, kadeti na četrtem mestu

Nova Gorica, 30.03.2010

Odlične predstave selekcij nogometne šole Hit Gorica.

Mladinska ekipa Hita Gorice je v nedeljo na domačem stadionu z 2:0 premagala Muro. Za Novogoričane sta bila uspešna Simon Skubin v 17. in Sandi Arčon v 79. minuti. Belo-modri so s to zmago po 21. krogih trdno na prvem mestu lestvice. Pred drugimi Mariborčani imajo kar šest točk prednosti.  

Kadeti so prav tako nastopili proti ekipi Mure. Srečanje se je zaključilo z delitvijo točk 2:2. Gostje so ob polčasu celo povedli z 1:2, izenačujoči zadetek za Hitovce pa je v 70. minuti dosegel Ivo Devetak. Prvi gol za Novogoričane je v 38. minuti zabil Deni Vuga. Belo-modri so trenutno četrti, za drugim mestom pa zaostajajo le za dve točki.  

V soboto 3. aprila tako mladinci kot kadeti gostujejo pri celjskem Simer Šampionu. Kadeti pričenjajo srečanje ob 14.00, mladinci pa dve uri pozneje.  

V ligi do 14. leta starosti je Hit Gorica remizirala 1:1 proti ekipi Interblocka iz Ljubljane. Uspešen je bil Jan Fortunat v 71. minuti. Novogoričani so trenutno na osmem mestu lestvice, v soboto 3. aprila ob 15.00 pa na umetni travi v Športnem parku gostijo enajsterico Bravo Publikuma.