Remi med belimi in modrimi

Nova Gorica, 19.06.2010

Dva zadetka Etiena Velikonje, končni izid pa 3:3

Po tednu dni treningov so igralci prvega moštva sobotno popoldne izkoristili za medsebojno tekmo. Strokovni štab je na čelu s trenerjem Davidom Peršičem sestavil dve po kakovosti enakovredni ekipi, na kar kaže tudi končni rezultat. Tekma med belimi in modrimi se je končala s 3:3.

Za ekipo belih so zadeli Sandi Arčon, Ivan Brečević in Dalibor Stojanović. Slednji je mladi nogometaš, ki je bil nazadnje član Domžal, v Novi Gorici pa je na preizkušnji. Za modre pa je bil dvakrat uspešen Etien Velikonja, enkrat pa Milan Osterc. Osterc se je treningom Hita Gorice priključil že pred nekaj dnevi.

''S to tekmo smo razbili monotonost treningov. Fantje so me presenetili z zavzetostjo, voljo in pristopom. Tekaško so bili zelo razpoloženi, tudi na igrišču so uspešno držali svoje položaje. Z videnim sem tako zelo zadovoljen,'' je za nd-gorica.com povedal trener moštva David Peršič, ki bo ekipo do petka še vodil v domačih krajih nato pa bodo Novogoričani odšli na priprave v Kranjsko Goro.

V mestu vrtnic sicer poleg igralcev, ki imajo z ND Gorica podpisano veljavno pogodbo o sodelovanju, vadi še nekaj igralcev na preizkušnji. Tako je z moštvom že omenjeni Stojanovič, svoje znanje pa sta prikazala tudi dva mlada srbska nogometaša.