Jasmin Kurtić podpisal za Palermo!

Nova Gorica, 18.12.2010

Dogovorili so se za 4,5-letno sodelovanje

Nogometno društvo Gorica sporoča, da je dosedanji član moštva Jasmin Kurtić podpisal pogodbo z italijanskim prvoligaškim klubom US Citta' di Palermo.

Kurtić je v Novo Gorico prišel avgusta letos in z dobrimi predstavami takoj opozoril na svojo kakovost. 22 letni nogometaš iz Kanižarice pri Črnomlju je pred prihodom k ND Gorica nastopal za domači klub NK Bela Krajina.

Na Sicilijo se bo Jasmin preselil že 27. decembra, dan pozneje pa se bo priključil treningom ekipe, ki jo vodi trener Delio Rossi. Kurtić in Palermo sta dosegla dogovor o sodelovanju z 4 leta in pol.

Jasmin Kurtić je ob prestopu posebej za nd-gorica.com povedal: ''Iz Palerma so me nekajkrat opazovali na tekmah in želeli z mano skleniti pogodbo. Seveda sem njihovo ponudbo takoj sprejel, saj menim, da je za nadaljevanje moje kariere prestop zelo pomemben. V Novi Gorici sem se v teh nekaj mesecih počutil odlično. S klubom sem imel zelo dober in korekten odnos, tako da smo tudi prestop vsi skupaj izpeljali brez težav.''

Novi igralec Palerma je ob tem dodal: ''Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil Nogometnemu društvu Gorica, ki mi je dalo možnost za dokazovanje, mojemu prejšnjemu klubu NK Bela Krajina ter staršem in dekletu, ki so mi vedno stali ob strani in me podpirali. V novem klubu si želim čimprej zagotoviti mesto na igrišču, dolgoročno pa upam na vpoklic v člansko reprezentanco Slovenije, kar je moj največji cilj.''

O prestopu Jasmina Kutrića in o nekaterih preostalih temah bo govora tudi na današnji novinarski konferenci, ki bo ob 13. uri potekala v prostorih zabaviščnega centra Magma X v Novi Gorici.
 

Kurti___1.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Jasmin Kurtić

 

Foto: ND Gorica

ND Gorica - vse pravice pridržane!