Dovžak, Zarifović: ''Pogoji za vadbo so odlični!''

Nova Gorica, 12.02.2011

Oglejte si prve foto posnetke z Antalyje!

V petek so igralci Hita Gorice prvič preizkusili trening center v bližini hotela v mestecu Colakli Side. Pogoji za vadbo so odlični, prav tako vreme, ki v teh dneh služi tako nogometašem kot strokovnemu štabu.

Vadbi sta potekali ob 10. ter 16. uri, tako bo tudi danes. Že jutri, v nedeljo, pa belo-modre čaka prva prava preizkušnja, ko bodo nastopili proti romunski ekipi Gloria Bistrita. 

Postavni branilec Aris Zarifović je prve vtise na turških tleh strnil v nekaj mislih: "Vsi smo malce utrujeni od potovanja. Utrujenost bomo nadomestili z intenzivnimi treningi, saj nas čakajo štiri težke tekme. Pogoji za trening so idealni, tako kot so bili v lanskem letu. Vreme je odlično, sončno, upamo, da bo tako tudi cel pripravljalni del."

Nekaj besed je za nd-gorica.com povedal tudi športni direktor Uroš Dovžak: "Pogoji za delo so takšni, kot si jih lahko samo želimo. Fantje so izredno motivirani ter pripravljeni na delo, saj se zavedajo, da je to osnova za uspešno nadaljevanje prvenstva. Ekipa je pozitivno naravna, med seboj usklajena, kar se pozna tako na treningih kot tudi izven igrišča. Trenirajo dvakrat dnevno na posebej za nas pripravljenem igrišču, ki je od hotela oddaljeno le nekaj minut. Pričakujemo, da bodo priprave v idealnih razmerah potekale tudi v prihodnjih 10 dneh."

Ob tem si lahko ogledate prve fotografske posnetke s treninga belo-modrih.
 

trening_ANT_1.JPG

 

 

 

 

trening_ANT_2.JPG

 

 

 

 

trening_ANT_3.JPG

 

 

 

 

Foto: ND Gorica

ND Gorica - vse pravice pridržane!