Brata Mevlja in Širok v mladi reprezentanci

Nova Gorica, 26.05.2011

Člani v petek 3.6. gostujejo na Ferskih otokih, mladi potujejo v Litvo

Že nekaj dni po koncu državnega prvenstva 2010/2011 bosta svoji nalogi v kvalifikacijah za evropski prvenstvi opravili tako članska reprezentanca Slovenije kot tudi reprezentanca do 21. leta. Slednja začenja kvalifikacije za evropsko prvenstvo leta 2013, ki bo v Izraelu.

V petek 3. junija ob 18. uri se bo v gosteh pomerila z Litvo. Selektor Tomaž Kavčič, tudi nekdanji igralec iz trener Gorice, je objavil seznam nogometašev na katere računa na tem srečanju.

Na njem so trije aktualni člani ND Gorica. To so: branilec Matija Širok, branilec Nejc Mevlja ter zvezni igralec Miha Mevlja. Trener vratarjev v reprezentanci U-21 je član ND Gorica Borut Mavrič.

Reprezentanca se bo zbrala že v nedeljo, takoj po zadnjih tekmah Prve lige, do odhoda v Litvo pa bo trenirala v Mariboru.

Istega dne, to je v petek 3. junija ob 19.30 (prenos na TV SLO 2 s pričetkom ob 19.00) bo v kvalifikacijah za UEFA EURO 2012 na Poljskem in v Ukrajini nastopila tudi članska reprezentanca Slovenije. Ta gostuje na Ferskih otokih.

Selektor Matjaž Kek seznama nogometašev še ni objavil.