Pridobite klubsko kartico ND Gorica

Nova Gorica, 27.10.2011

Posebno obvestilo za člane DMNG

Klubska kartica ND Gorica
(ND Gorica Card)

ND Gorica se kot sodoben športni kolektiv vse bolj obrača k svojim podpornikom, številnim gledalcem in obiskovalcem tekem v Športnem parku, navijačem in privržencem kluba. Povezanost kluba z gospodarstvom, mestom, regijo ter še posebej s simpatizerji moštva se v modernem športnem svetu uveljavlja kot najboljši način za skupne dosežke, tako na športnem področju kot pri vseh sferah delovanja profesionalnega športnega kolektiva.   

ND Gorica se s svojim delovanjem, ki nima le tekmovalnega značaja, temveč zasleduje širšo družbeno korist, želi približati obiskovalcem, gledalcem, navijačem, podpornikom kluba. Hiter dostop do informacij, dodatne ponudbe in novosti, ki so povezane z ND Gorica, je temeljna skrb kluba do okolice.
 
Tako ND Gorica vsem zainteresiranim ponuja pridobitev klubske kartice ND Gorica.


UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE

Imetniki kartice v prvi vrsti izražajo pripadnost klubu, s tem tudi mestu, regiji, naposled državi in domovini. Imetniki kartice bodo že v kratkem na bolj poenostavljen način kupili vstopnice in tako brez dolgega čakanja pred okenci blagajn vstopili na stadion v Športnem parku. Obveščeni bodo o novostih v zvezi z dogajanjem v klubu ter deležni ugodnosti pri poslovanju s poslovnimi partnerji ND Gorica.

Ugodnosti, ki so imetnikom kartice na voljo v tem trenutku:

- nakup vstopnice za tekme ND Gorica v Športnem parku po hitrem postopku, brez dolgega čakanja pred blagajno,

- 10% popust pri nakupu klubskih artiklov ND Gorica,

- ob koncu sezone bo glede na število obiskov tekem imetniku kartice pripadla simbolična nagrada.


POSTOPEK ZA PRIDOBITEV KARTICE    

Za pridobitev klubske kartice ND Gorica izpolnite obrazec in ga posredujte na ND Gorica. Izberite enega izmed načinov:

1.) Na uradni spletni strani kluba www.nd-gorica.com (spodaj) s klikom odprite obrazec, ga izpolnite s svojimi podatki in ga z veljavnim osebnim dokumentom (ki ga po vpogledu o pravilnosti podatkov dobite takoj nazaj) podpisanega oddajte na blagajni ND Gorica ob nakupu vstopnice za posamezno tekmo.

2.) Obrazec lahko dobite tudi na blagajni stadiona v Športnem parku na dan tekme. Obrazec izpolnite s svojimi podatki in ga z veljavnim osebnim dokumentom (ki ga po vpogledu o pravilnosti podatkov dobite takoj nazaj) podpisanega oddajte na blagajni ND Gorica ob nakupu vstopnice za posamezno tekmo. 
 

KARTICO PREJMETE NA BLAGAJNI NA NASLEDNJI DOMAČI TEKMI ALI NA SEDEŽU ND GORICA

Klubsko kartico ND Gorica prejmete na blagajnah stadiona v Športnem parku na prvi domači tekmi po oddaji obrazca ali na sedežu ND Gorica, na Bazoviški 4 v Novi Gorici vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

S klubsko kartico boste lahko odslej na bolj enostaven način obiskovali tekme Hita Gorice ter koristili ugodnosti, ki bodo glede na obvestila ND Gorica v določenih obdobjih pripadala vsem imetnikom kartice.

Ob obiskih tekem v Športnem parku boste brez nepotrebnega čakanja skupaj s klubsko kartico ND Gorica in osebnim dokumentom (ki ga po vpogledu o pravilnosti podatkov dobite takoj nazaj) kupili vstopnico za ogled tekme.

ND Gorica priporoča izdelavo klubske kartice!

OBRAZEC ZA PRIDOBITEV KLUBSKE KARTICE

 

POSEBNO OBVESTILO ZA ČLANE DMNG (Društvo mladi nogometaš Gorica)

ND Gorica obvešča, da se za registrirane igralce selekcij DMNG (Društvo mladi nogometaš Gorica), njihove trenerje, člane upravnega in nadzornega odbora in disciplinske komisije DMNG (v nadaljevanju člani DMNG) pripravljajo klubske kartice oz. izkaznice, katerih namen je omogočanje brezplačnega vstopa na članske tekme Hita Gorice in pridobivanje dodatnih ugodnosti iz naslova obiska na vsaki posamezni tekmi.
 
Pojasnjujemo, da brez predhodne izpolnitve obrazca in podpisa izjave (z dopolnjenim 15. letom jo lahko otrok podpiše sam, brez pisne privolitve staršev) klubskih izkaznic ne moremo izdati, saj za njihovo izdelavo in vpis v bazo podatkov potrebujemo osebne podatke lastnika izkaznice (ime, priimek, naslov, elektronski naslov in kontaktno številko). Obrazce za mladoletne člane DMNG smo preko trenerjev že posredovali staršem.
 
Člani DMNG se z izkaznico identificirajo na blagajnah stadiona v Športnem parku, kjer prejmejo brezplačno vstopnico za vse domače tekme Hita Gorice. Otrok lahko vstopnico dvigne sam ali v spremstvu zanj odgovorne osebe.

Članom DMNG je bil z dosedanjimi papirnatimi izkaznicami omogočen brezplačen vstop na stadion zgolj še do povratne pokalne tekme z Rudarjem (25. oktobra 2011). Brezplačen vstop brez digitalne klubske kartice oz. izkaznice, ki nadomešča dosedanjo papirnato izkaznico, odslej ni več mogoč.

OBRAZEC ZA PRIDOBITEV KLUBSKE KARTICE ZA MLADOLETNE

ND Gorica