Po zmago za zaključek

Nova Gorica, 03.12.2011

Prenos tekme bo na Šport TV.


V nedeljo ob 14. uri se bosta v zadnjem krogu letošnjega leta v Ljubljani pomerili Olimpija in Hit Gorica. Tekmo si lahko ogledate v prenosu na Šport TV.

To bo tretji dvoboj belo-modrih in zmajev letošnji sezoni. Prvi se je z 2:1 končal v korist tokratnih gostiteljev, drugega v Športnem parku so v svoj prid z enakim izidom odločili Novogoričani.

Ti bodo tokrat v vratih zaigrali z Darkom Brljakom, ki bo nadomestil kaznovanega vratarja Vasjo Simčiča. Ostalih sprememb v primerjavi z zadnjo domačo tekmo ne gre pričakovati.  

Po dveh porazih belo-modri računajo na nove točke. Že ena bi pomenila, da se je kratek niz brez točk zaustavil, vse tri pa bi moštvo na drugem mestu točkovno izenačile z Olimpijo.

Napadalec Vito Plut je za nd-gorica.com že pred dnevi obelodanil stanje v moštvu in pričakovanja pred tokratnim 11. medsebojnim obračunom Hita Gorice in Ljubljančanov po vrnitvi moštva z imenom Olimpija v Prvo ligo.

Dosedanjih deset tekem se je petkrat zaključilo v korist zmajev. Štirikrat sta ekipi zabeležili remi, enkrat pa so se veselili belo-modri.

Hit Gorica je v Ljubljani proti Olimpiji (tedaj še stari) zadnjič zmagala 12. marca 2005, ko je bilo 2:3. Se bo po šestih letih in pol zgodovina ponovila? Upamo, da se bo! Gremo, plavi!