Trener Miran Srebrnič pred sobotnim dvobojem

Nova Gorica, 17.02.2012

Tekma se v Športnem parku prične ob 14.30.

Novogoriški nogometaši imajo pred seboj eno zahtevnejših pripravljalnih tekem. Pred sobotnim dvobojem z Mariborom, ki se bo v Športnem parku pričel ob 14.30, je v pogovoru za nd-gorica.com nekaj občutkov zaupal trener ekipe Miran Srebrnič.

''K sreči nam je vreme v zadnjih dneh bolj naklonjeno. Upam, da se bo takšno tudi nadaljevalo. Stanje v moštvu je stabilno, čeprav imamo nenehno manjše težave z novimi poškodbami. Pred nekaj dnevi smo odigrali dve tekmi v Istri. Proti Čeliku je bila igra zelo solidna. S tem sem zadovoljen. Slabše nam je šlo proti Hajduku, kjer si je mišico poškodoval Dalibor Stojanović,'' je uvodoma dejal Srebrnič.

Dodal je: ''Imamo še tri tekme, kjer moramo nadgraditi našo igro. Na vsaki želim videti pravi pristop in napredek. Tako tudi proti Mariborčanom.''

Kot je znano bosta v ekipi belo-modrih dalj časa odsotna Nejc Mevlja in Danjel Rakušček. Poškodbe pestijo tudi Daliborja Stojanovića, Miho Mevlja in Gorana Galešića. Nekaj težav so imeli še Aris Zarifović, Miha Gregorič in Welle Ndiaye.