Gorica s prvencem Sandija Bremca do zmage v Domžalah!

Nova Gorica, 07.11.2012

Mladi Goričan je gol dosegel v 70. minuti.

Gorica je s prvencem Sandija Bremca zmagala v Domžalah z 1:0. Mladi Goričan je zadel v 70. minuti po podaji Dejana Žigona.

Dvoboj so sicer boljše začeli Domžalčani, ki so v uvodnih minutah kar nekajkrat zapretili. Goričani so prek Matije Široka prvič streljali po dvajsetih minutah igre, isti igralec pa je poskusil tudi ob koncu polčasa. Vmes so imeli belo-modri lep protinapad, kjer pa je v ključnem trenutku Senegalcu Welleju Ndiayeju spodrsnilo.
 
V prvem delu so bili več pri žogi domači, Goričani pa so prikazali zelo zrelo in disciplinirano igro. V nadaljevanju podobna slika. Pobuda je bila na strani Domžal, do zmagovitega gola pa je Gorica prišla v 70. minuti.

Dejan Žigon je povlekel po levi strani in poslal lep predložek pred vrata, kjer je Sandi Bremec s prvim golom v Prvi ligi zagotovil tri točke!

Do konca srečanja so belo-modri še enkrat zatresli domačo mrežo, toda zadetek je bil zaradi prepovedanega položaja razveljavljen. Domači so poskušali rezultat izenačiti, a jim kljub nekaterim ugodnim položajem ni uspelo. Enkrat je z golove črte izbil Uroš Celcer.
 
Po spremenljivih rezultatih je zmaga prišla ob pravem času! Gremo, Gorica!

 

Domžale : Gorica 0:1 (0:0)

Športni park, sodniki: Ponis (Koper), Kresnik (Radlje ob Dravi) in Klančnik (Slovenj Gradec).

Strelec: 0:1 Bremec (70.).

Domžale: Zabret, Skubic, S. Vuk, Knezović, Papež (od 46. G. Vuk), Balokog (od 69. Kovjenić), Korun, Šimunović, Požeg Vancaš (od 69. Živec), Husmani, Kous.

Gorica: Simčič, Kadrija (od 46. M. Mevlja), Celcer, Vetrih, Širok, Žigon (od 84. Dornik), Mbida Bindzi, Gregorič, Bremec (od 73. Praprotnik), Ndiaye, A. Jogan.

Rumeni kartoni: Husmani; Gregorič, Kadrija, Bindzi.