V sredo prihaja Krka: ponovno preverite posebno akcijo za ogled tekme v živo!

Nova Gorica, 24.09.2013

Gorica naskakuje tretjo zaporedno domačo zmago

Nova tekma je pred vrati. ND Gorica v sredo ob 20. uri v Športnem parku igra proti Krki iz Novega mesta.  

To bo tretji zaporedni obračun Novogoričanov na domačem igrišču. Po dveh zmagah upravičeno pričakujemo še tretji popoln uspeh. Moštvi sta se v letošnji sezoni že pomerili med seboj.   

V 2. krogu prvenstva je bilo 1:1, gol za Gorico pa je dosegel Saša Aleksandre Živec, ki bo tudi tokrat eden izmed adutov vse bolj uigrane zasedbe trenerja Luigija Apollonija. Krka je po zadnjem porazu zamenjala trenerja, v mesto vrtnic pa prihaja neobremenjena.   

Zadnja zmaga Gorice proti Triglavu je postregla z marsikatero zanimivostjo. Massimo Coda je dosegel že 1.200 zadetek Gorice v 1. SNL.   

Vseh deset tekem so v dresu belo-modrih letos odigrali vratar Alex Cordaz, obetavni branilec Tine Kavčič ter napadalec Massimo Coda, ki je s petimi goli drugi na lestvici strelcev.  Svoj debi v Prvi ligi Telekom Slovenije 2013/14 pa sta zabeležila nekdanji mladi in sedaj občasni članski reprezentant Gane Bright Addae in 26 letni Kamerunec Solomon Enow.   

ŠE VEDNO VELJA AKCIJA ZA GLEDALCE!  

Vstopnina na tekmo je le 5 EUR, za mladino do 18 let in ženske pa brezplačno!  

Ob tem velja še posebna ugodnost:  vstopnici, ki ste jih kupili za tekmi proti Celju in Triglavu zamenjajte z brezplačno vstopnico za tokratni obračun proti Krki!  

Vidimo se v Športnem parku!