V žepu prva pomladna točka

Nova Gorica, 08.03.2015

ND Gorica : NK Kalcer Radomlje 0:0. Fotogalerija s tekme je na ogled na Uradni facebook strani ND Gorica.

Novogoriški nogometaši so v nedeljskem popoldnevu v Športnem parku gostili Radomlje in remizirali brez golov.

V moštvo se je po poškodbi vrnil napadalec Luka Majcen, ekipa pa je zaigrala brez Alena Jogana in kaznovanega Simoneja Napolija.

V začetku tekme je za domače poskusil Giuseppe Ruggiero, gostje so odgovorili prek Dušana Stoiljkovića. Belo-modri so bili več pri žogi. V 13. minuti beležimo strel Naliba Taiderja, po obdobju številnih kotov za domače pa je merilne naprave uravnaval tudi Dino Martinović, ki je prvič po povratku v belo-modri dres začel od prve minute.

Do odhoda na odmor je v 36. minuti z diagonalnim strelom mimo gola sprožil Amel Džuzdanović.

V nadaljevanju najprej dva strela Blessinga Elekeja, pri gostih pa je nevarno zapretil Stoiljković.

Najlepšo priložnost dotlej je v 74. minuti zamudil Luka Majcen, ki je nekje z roba kazenskega prostora zadel vratnico. Le nekaj trenutkov zatem se je v ugodnem položaju znašel Džuzdanovič, a zadetka ponovno ni bilo.

Domači strateg Cesare Beggi se je v drugem polčasu odločil moštvo okrepiti z Alessiom Innocentijem in Stephenom Makinwo, v končnici pa je v vstopil še Solomon Enow.

To je prva točka Gorice v spomladanskem delu prvenstva.

Še nekaj statistike: streli 8:4, koti 6:2, prekrški: 14:13   

 

 

ND Gorica : NK Radomlje 0:0

Stadion v športnem parku, sodniki: Glažar (Ptuj), Bezjak (Gorišnica), Skok (Kidričevo).

ND Gorica: Gallinetta, Boccaccini, Širok, Majcen, Palumbo, Taider, Eleke (od 75. Makinwa), Džuzdanović, Ruggiero (od 85. Enow), Pasqualini, Martinović (od 66. Innocenti).

NK Radomlje: Andrić, Teinović, Avbelj, Furuyama, Stoiljković (od 83. Vrhunc), Zorc (od 71. Cerar), Perković, Rems, Lidjan, Jazbec, Đurković (od 90. Jakovljević).