Sporočamo žalostno vest: umrl je zdravnik Vasja Kruh

Nova Gorica, 03.10.2016

IN MEMORIAM

ND Gorica sporoča žalostno vest, da je v 71. letu starosti umrl Vasja Kruh, dolgoletni zdravnik ND Gorica in slovenske reprezentance.

Vasja Kruh je bil z novogoriškim klubom povezan že v rani mladosti. Pred devetimi leti, ob 60. obletnici kluba je na kratko orisal svojo pot. Ob tej priložnosti v celoti prenašamo njegove misli. 

''Naj povem, da je kar velik del jubilejne dobe ND Gorica vezan tudi na moj doprinos. Pred 45 leti sem začel kot mladinec, nato kot zvesti simpatizer, nazadnje, pred skoraj 20 leti, sem postal zdravnik članske ekipe. Ponosen sem, da sem lahko doživel to svoje sodelovanje, saj sem doživljal številne lepe in pomembne dogodke. Spoznal sem številne dobre igralce in dobre ljudi, kalil in izpopolnjeval sem svoje znanje iz športne medicine in obenem želel biti predvsem prijatelj in človek, na katerega se je lahko vedno vsak obrnil, ko je imel probleme. Tudi če sem moral zaradi poklicne kariere in menjave bivališča zapustiti klub, ostajam njegov večni, iskreni privrženec, ki se bo veselil vsakega novega uspeha in bil pripravljen pomagati.''

Svojcem izrekamo iskreno sožalje.

ND Gorica