Želimo si igrati še boljše

Nova Gorica, 22.11.2019

V soboto bodo plavo-beli odigrali zadnjo tekmo v jesenskem delu prvenstva. Pred domačim obračunom z Dravo je izjavo podal Rok Grudina. 

Goriški vezist, ki je na primorskem derbiju prikazal odlično predstavo, v igri svoje ekipe vidi še nekaj prostora za napredek: "Mislim, da smo tekmo s Koprom odigrali dobro v obrambi in rezultat ni izostal. V fazi izgradnje igre smo naredili preveč napak, zato tukaj vidim priložnost za napredek. Na nasprotnikovi polovici moramo natančno in mirno oddajati žogo ter tako konstantno vršiti pritisk na nasprotnikovo obrambo."

Na srečanju z Dravo želijo Novogoričani prikazati še boljšo predstavo kot proti Kopru: "Poskušali bomo popraviti vse manjše in večje napake. Želimo si igrati še boljše. Pri prehodu iz obrambe v napad bomo morali biti hitri in natančni." 

Jesenski del prvenstva si seveda želijo zaključiti z zmago: "Z zmago v Kopru smo ohranili stik s prvim mestom. Pomembno je, da tudi na zadnji tekmi osvojimo tri točke in v premor vstopimo s pozitivnim rezultatom."

Besedilo: Kristjan Pahor