Dobrodošel, Alen Krajnc

Nova Gorica, 13.01.2022

Pa smo dočakali tudi prvo okrepitev na terenu. Plavo-beli kolektiv je okrepil igralec prvoligaškega kalibra Alen Krajnc.

26-letnik se v Novo Gorico seli iz Rogaške, kjer je na 14 tekmah dosegel kar 10 golov in je s tem 4. najboljši strelec 2. SNL.

Krajnc je popestril konkurenco v napadu. Po osnovnem nogometnem poklicu je krilni napadalec, se pa odlično znajde tudi na bočnem položaju.

Lahko se pohvali z bogatimi izkušnjami v prvi ligi. S članskim nogometom se je spoznal v Kopru, nato se je kalil pri ptujski Dravi, v prvo ligo pa se je vrnil v sezoni 2016/2017, ko je oblekel dres Zavrča.

Že v naslednji sezoni se je preselil v Aluminij, katerega barve je branil kar 4 sezone. Letos je sledila selitev v Rogaško, po pol leta pa zopet prihaja v okolje z ambicijami po najvišjem odru slovenskega nogometa. 

''Občutki ob prihodu v Gorico so dobri. Velikokrat sem igral tu, tako da sem na to okolje že navajen. Upam, da bom uspešen. Imam bogate izkušnje z igranjem v prvi ligi, v Gorico pa sem prišel prav s tem namenom, da se skupaj vrnemo tja. Verjamem, da imamo kvalitetno moštvo in lepo priložnost, da to tudi uresničimo,'' je povedal naš najnovejši igralec.

Krajnc bo na svojem hrbtu nosil svojo prepoznavno številko 99. Obilo uspeha v plavo-belem dresu!