Petrović: Nasprotniku sami dajemo priložnosti

Nova Gorica, 09.04.2023

Zvonimir Petrović je bil eden vidnejših posameznikov tekme z Radomljami, a žal ni mogel pomagati k pozitivnemu rezultatu. Teh v zadnjih krogih primanjkuje, v tej luči je tudi strnil misli po sobotnem obračunu.

Kot dejal že trener Sergio Porrini, niste izgledali slabo, pa vendar se zopet ni izšlo po naših željah. Kaj je zmanjkalo?

Strinjam se s trenerjem. Dobro smo šli v tekmo, tako kot smo se dogovorili. Ne vem, zakaj in zaradi česa se to dogaja, ampak že od začetka sezone se nas ne losajo naše neumnosti, nasprotniku sami dajemo priložnosti in sami sebe premagujemo. Škoda, ker današnje tekme nismo odigrali tako slabo.

Večkrat ste prišli do kazenskega prostora, vendar ni bilo nikogar, ki bi akcijo želel zaključiti. Kot, da bi imeli premalo samozavesti. 

Tako kot nenazadnje kaže tudi lestvica, naše zadnje tekme, vsaj tiste po porazu z Bravom, niso na nivoju, tako psihično kot fizično nas je zdelalo. Opazno je, da naše glave niso na mestu in da nam primanjkuje samozavesti. Moramo delati na tem, da dosežemo naš cilj.