Šalja: Pričakujem vidnejše obrise naše igre

Nova Gorica, 27.04.2023

Pred obračunom z Domžalami je pred klubski mikrofon stopil trener Agron Šalja in strnil svoje misli. Tekma bo zahtevala ponovitev dobre predstave proti Olimpiji, za to pa so plavo-beli garali celoten teden.

Treningi: Ta teden je bil krajši kot prejšnji, ampak trenirali sm dobro. Ekipa je kazala velko želje, volje in pozitivne energije, k temu je zagotovo pripomogla dobra tekma proti Olimpiji. Jutrišnji obračun lahko pričakujemo pozitivno. 

Nasprotnik: Domžale imajo širok kader, mešanico mladih in izkušenejših igralcev. Ne vemo, kakšno postavo jutri pričakovati, ampak ne glede na to, vemo, na kakšen način funkcionirajo. Na to smo se pripravili. Po drugi strani pa bomo poskušali izoblikovati svojo igro in biti v tem čim bojši. 

Pričakovanja: Želim si, da bodo fantje nastopili z isto energijo kot prejšnjo tekmo. Mogoče s še večjo željo. Tekma bo v večernem terminu, kar bo vse skupaj olajšalo, saj je drugače igrati popoldan po soncu ali zvečer. Pričakujem, da bodo obrisi naše igre še bolj vidni. Želim si, da bomo šli tekmo pogumno, optimistično in z željo po dobrem rezultatu.