V ponedeljek prvi trening

Nova Gorica, 06.01.2010

Po iztekajočih se prazničnih dneh bodo nogometaši Hita Gorice v začetku prihodnjega tedna začeli s pripravami na spomladanski del Prve Lige 2009/2010. Primarni cilj belo-modrih je izboljšanje sedanjega položaja na prvenstveni lestvici.

Že jutri se bodo nekateri mlajši člani prvega moštva zbrali pred turnirjem All Stars, ki bo potekal v Velenju to soboto in nedeljo.

V ponedeljek 11. januarja ob 10.00 pa je predviden zbor celotnega moštva na Stadionu v Športnem parku. Prvi trening, ki naj bi se mu priključili tudi nekateri nogometaši, ki so se v zadnjem obdobju borili s poškodbami (Goran Galešić, Miha Mevlja, Sebastjan Komel in Mitja Pirih), bo vodil trener David Peršič.

Znan je tudi okviren program priprav do začetka državnega prvenstva, ki je predviden za 20. februar. Belo-modri bodo do 25. januarja trenirali v Novi Gorici in okolici, v tem času pa bodo predvidoma odigrali tri srečanja.

Zatem se bodo podali na sedemdnevne priprave v turško mesto Antalyja, kjer bodo svojo pripravljenost merili proti trem nasprotnikom.

Zadnji del priprav pa bo znova potekal v Novi Gorici. Predvidenih je še pet prijateljskih srečanj.